Green Escape |

FORWARD TO THE FUTURE

Moderan poslovni prostor po meri uspešnih!

URBANA OAZA PO MERI USPEŠNIH

Green Escape je poslovni kompleks koji se nalazi na Novom Beogradu, u blizini evropskog autoputa E75. Spoj funkcionalnosti, prostranosti i prirodnog, zelenog okruženja čini ga idealnim mestom za miran i produktivan rad. Čitav kompleks sastoji se od tri parcele na kojima je planirana izgradnja nove beogradske biznis zone, koja će ga uz brojne pogodnosti izdvajati iz standardne ponude poslovnog prostora prestonice. Tri poslovne zgrade činiće okosnicu jednog od najmodernijih poslovnih prostora koji će, osim adekvatnog prostora za rad u vidu kancelarija i konferencijskih sala, prema zahtevu zakupaca potencijalno nuditi i kompatibilne hotelske kapacitete, poslovne apartmane, spa centar sa bazenom, teretanu, sportske terene, staze za trčanje, usluge čuvanja dece, šoping delove sa maloprodajnim objektima i slično.

USELITE SE SADA

U okviru objekta K3, Green Escape nudi tehnološki napredan i izuzetno moderan i funkcionalan poslovni prostor na površini od 13.814 kvadratnih metara. 

Zgrada svojim izgledom već izdaleka privlači pažnju prolaznika, a korisnici iz prve ruke mogu da se uvere u njenu tehničku superiornost.

Green Escape

Poslovni Kompleks

67.073 m2

podzemna garaža na dva
nivoa

592 parking mesta

Nova biznis lokacija

8km od aerodroma

5km od centra grada

Investitor

Iskustvo i tradicija u poslovanju

Uveliko u petoj deceniji svog poslovanja, kompanija Imel je sinonim za najviše standarde inovativnog projektovanja, izvođenja objekata i celih kompleksa, kao i održavanje i upravljanje nekretninama, kako iz svog bogatog rent portfolija, tako i svojih klijenata za čije potrebe su izgrađeni tailor made objekti. 

Pouzdan partner

 

Ekskluzivni zastupnik za izdavanje je vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji – CBS International, deo Cushman & Wakefield Grupe.

7 + 1 =

Green Escape